Ens veiem obligats a publicar aquest PDF (Part 1)

port_pdf

Us volem parlar del Cas Traiber… Potser alguna cosa us ha arribat, però de ben segur en aquest document descobrireu coses que no sabíeu…

Fa uns dies saltava l’alarma al voltant de les pròtesis caducades que s’havien implantat a diversos hospitals catalans. Amb l’aixecament del secret de sumari en relació a aquesta investigació del Jutjat d’Instrucció Nº3 de Reus, durant un parell de dies el tema va estar als mitjans de comunicació.

La majoria de les informacions donaven en alguns dels metges implicats, el noms dels centres hospitalaris citats a l’auto i l’alarma sanitària que va desencadenar aquest cas. Sense dubte aquesta és una informació rellevant. Lamentablement però l’atenció mediàtica ha passat de puntetes -en la majoria dels casos­- en relació a les profundes responsabilitats polítiques que es poden observar fent una detinguda lectura del document que fem públic.

Davant les gravíssimes informacions que conté aquest document el passat 17 de desembre hem registrat una petició de compareixença del Conseller Boi Ruiz. Després 3 mesos, seguim sense tenir Govern i per tant els diputats no podem fer una tasca de fiscalització democràtica adequada.

Donada la gravetat del tema i la poca atenció que està rebent per part de la majoria dels mitjans de comunicació i dels responsables polítics d’aquest escàndol, ens veiem obligats fer públic aquest document judicial per tal que la ciutadania pugui veure, de primera mà, l’abast d’aquest escàndol sense precedents.

 

Àngels M. Castells (Diputada al Parlament de Catalunya)

Albano Dante Fachin (Diputat al Parlament de Catalunya)

 


 

DESCARREGA EL PDF COMENTAT FENT CLICK AQUÍ


 

 NOTA

El contingut d’aquest document ens oblioguen a considerar que només caben dues possibilitats:

1) Que aquesta enorme trama es desenvolupés sense que el Conseller Boi Ruiz sabés res de res.

 2) Que el Conseller si tenia coneixement del que estava passant.

Sigui quina sigui l’opció correcta, està clar que el Conseller en funcions Boi Ruiz no és mereix seguir ni un moment més estar al davant del Departament de Salut i ha afrontar les responsabilitats que li pertoquin.


 

Aquest cas s’ha destapat gràcies a que unes quantes persones van decidir aixecar la veu i trencar el silenci que fa possible aquesta mena de coses. Per això, si després de llegir aquesta informació ho creieu convenient, podeu difondre aquest document com considereu oportú. La difusió i el coneixement col·lectiu és la millor eina davant aquells que es mouen i es lucren gràcies a la opacitat, la foscor i el silenci.

One thought on “Ens veiem obligats a publicar aquest PDF (Part 1)

  1. Gràcies Albano i Àngels per aportar proves de la immundícia sanitària catalana avalada pels representants de la Catalunya més nostrada. Salve Dexeus, salve Teknon, salve Clínic, salve Adeslas, Sanitas, Boi, Prats, .. ni tans sol sóc una “conill d’indies” per ells, només un “recipient”.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s