Carta oberta a Raimundo i Jessica

Hola companys!

Sembla que la cosa es posa molt interessant a Podem Catalunya i per això us escric aquesta carta oberta, perquè el futur de Podem Catalunya implica molta gent.

Al voltant de nosaltres tres van cristal·litzant tres projectes i visions sobre el que ha de ser  Podem Catalunya del futur. Fem cronologia:

  • Ho Podem Tot se’n va al territori. El passat 24 de Febrer un grup de gent vam presentar el projecte Ho Podem Tot amb dos objectius:
  1. Crear un espai de debat, gairebé inexistent a la nostra organització degut a la inoperància de la direcció actual de Podem Catalunya.

  2. A partir d’aquest espai fer els debats per a què la gent que fa Podem arreu del territori puguem construir un projecte que no fos una simple redacció d’idees sinó una proposta construïda entre tots i totes des de baix.

 

  • Tres setmanes després de que haguéssim presentat Ho Podem Tot, tu Raimundo, vas presentar un manifest titulat “Impulsant Podem”. Aquell dia vas dir a la premsa que eres “un home de consens” i apel·laves a aquesta idea de “consens”. Jo, que també sóc un home de “consens” vaig dir que “l’únic consens possible i desitjable és producte del debat profund”… L’únic debat profund és el que es fa carrer a carrer, cercle a cercle i d’aquest convenciment neix Ho Podem Tot.

 

  • Finalment, aquest mateix diumenge tu, Jessica, vas presentar la teva candidatura amb una llista de propostes redactades, alguna bastant interessant. I a l’igual que Raimundo, vas apel·lar al consens. I vas dir una cosa que em va agradar molt: “Farem política col·laborant, no competint”.

 

Doncs bé, amb aquest esperit, creiem que ha arribat el moment de posar sobre la taula coincidències i divergències sobre el que proposem per Podem Catalunya. Al llarg d’aquestes últimes 6 setmanes, després de 10 trobades i la participació de prop de 500 persones, des d’Ho Podem Tot estem en condicions de plantejar algunes coses fonamentals pel nostre futur com a organització com són els mecanismes de participació efectiva, la transparència o la relació amb altres actors de la política catalana. Temes que ens afecten com a organització però que també afecten a tota la societat catalana.

Per tot això, us proposo que fem un debat públic i obert a la mililtància, a la ciutadania, als mitjans de comunicació i retransmés en directe per Internet. Com ho veieu? Jo crec que això està a l’ADN de Podem. Quin altre partit s’ho pot permetre?

Pot ser la bomba! 🙂

Busquem un forat a les agendes i fem-ho!

Una abraçada,

Albano

PD: Mentre trobem una data, a Ho Podem Tot seguim treballant en la construcció des de baix del projecte. Des de fa 2 setmanes estem recollint les propostes que ens arriben via telemàtica en aquesta web. I avui posem en marxa això: ara.hopodemtot.info. Feu un cop d’ull! Uns companys informàtics han creat una cosa que ens enriqueix a tots!

PD2: Us deixo unes imatges del procés que hem estat fent arreu del territori (Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Tarragona, Bel·lloc d’Urgell, Lleida, Arenys de Mar, Figueres i Granollers)

svh1 svh2 svh3 svh4 svh5 svh6 svh7 svh8 svh9 svh10181716151413121110987654321

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s